SSR080

SET SEJOLI (TOP SELLER IKHTIAR ZURIAT)

Sorry, we are out of stock
DETAILS

Anda sedang Ikhtiar Zuriat ? 

Bukan kuasa kita manusia untuk menjamin rezeki berharga seorang zuriat. Namun, selagi petua itu satu alternatif yang baik untuk kesihatan,  Tak salah pun kita ikhtiar kan ? 

Berikut perkongsian jujur dari Pn Rina dari Pasir Mas Kelantan. 

“Alhamdulillah saya berjaya mengandung setelah 18 tahun berikhtiar dan sabar. Saya dan suami mengamalkan Susu Kambing Lazz secara konsisten sebagai minuman harian sihat selama 6 bulan. Kami juga banyak berdoa dan menunaikan solat tahajud bersama sebagai satu tawakkal kami.”

Alhamdulillah , selain Pn Ina, RATUSAN orang lagi dah berjaya hamil hanya dengan menukar sarapan harian kepada Lazz Susu Kambing sebagai salah satu asbab berjaya hamil.

ADAKAH ANDA DAH CUBA BERMACAM CARA DARI MURAH KE MAHAL, TAPI MASIH BELUM BERJAYA HAMIL? 

Memperkenalkan Petua turun temurun untuk ikhtiar zuriat iaitu pengambilan susu kambing dan kurma.

> Minuman Lazz Susu Kambing Kurma tanpa bahan GMO

> Dijamin enak tanpa bau hamis kambing

> Sumber Asid Folik Semulajadi disyorkan diambil 6 bulan sebelum kehamilan (Persediaan kehamilan).

> Menjadi amalan masyarakat arab untuk kesuburan, dan disyorkan juga oleh pakar bidan. 

> TELAH BERJAYA membantu ribuan pasangan mendapat zuriat !

Berikut ialah Analisis Nutrisi Makmal (Analisis ini dari nutrien susu kambing dan kurma secara semulajadi) :

Membantu dalam usaha ikhtiar atasi masalah berikut :

  1. Pasangan suami isteri yang sedang berikhtiar zuriat
  2. Dah pernah mengandung tetapi gugur.(Kandungan tidak kuat)
  3. Haid tidak teratur
  4. Mempunyai Cyst, fibroid atau endometriosis (sebagai alternatif sarapan sihat)
  5. Tidak subur atau sel telur yang tidak matang
  6. Sentiasa sibuk dan berasa letih setelah tamat bekerja
  7. Suami Ingin meningkatkan kualiti sperma secara sihat tanpa ubat

Ini adalah maklumbalas pengguna yang kami terima setelah mengamalkan susu Lazz sebagai sarapan sihat. tindakbalas setiap orang pasti berbeza namun tidak salah ikhtiar dengan pemakanan berkhasiat  :

  1. Haid lebih teratur dan lancar. Apabila haid lancar, senggugut juga akan berkurang. 
  2. Kurang ‘Craving’ nak makan makanan manis. Gaya pemakanan lebih sihat.  
  3. Cyst & Fibroid mengecut (Susu Kambing bersifat ‘alkaline-forming’ dari sumber mineral alkali iaitu gabungan magnesium, kalsium, dan potassium)
  4. Susu Kambing membekalkan sumber semulajadi lemak baik di mana lemak baik penting untuk hormon tubuh dan kesuburan. 
  5. Imunisasi tubuh meningkat
  6. Anda mampu minum susu kambing setiap hari tanpa risau akan rasanya yang hamis.

Jika anda dah baca sampai sini, kami anggap anda memang betul-betul berminat dan serius nak Ikhtiar Zuriat.

Anda boleh amalkan segelas Lazz Susu Kambing Kurma ini setiap hari bersama untuk ikhtiar zuriat tanpa ubat dan alami. 

Tapi sebelum tu saya nak bagitahu anda dulu

Peluang untuk hamil akan jadi lebih tinggi dan mudah jika usaha dilakukan bersama-sama oleh suami dan isteri.  

Untuk Ikhtiar Zuriat, SUAMI dan ISTERI perlu usaha bersama-sama menjaga pemakanan yang sihat agar sel telur yang terhasil juga sihat. 

Oleh kerana kebanyakan suami kurang menggemari minuman susu putih, kami ingin memperkenalkan SET SEJOLI khas untuk Pasangan Suami dan Isteri.

 

1 SET SEJOLI mengandungi :

  1. 1 Kotak Lazz Susu Kambing Kurma (20 sachet x 25g = 500g) bernilai RM47.90
  2. 1 Kotak Lazzcafe iaitu Kopi Susu Kambing Kurma (20 sachet x 25g = 500g) bernilai RM39.90

1 Set bertahan sehingga 20 hari penggunaan. atau 10 hari jika ambil 2 kali sehari

kaedah pengambilan ialah setiap hari ketika waktu sarapan. 1 sachet setiap kali ambilan sudah mencukupi. 

Kalau anda berminat nak cuba Set Sejoli bersama pasangan, kami ingin mengesyorkan anda menggunakan Set Sejoli Lazz selama 2 bulan penggunaan kerana anda lebih jimat !
 

RM231 SAHAJA +  6 FREE GIFT!

RM231, anda akan dapat: 

3 Kotak Lazz Susu Kambing Kurma untuk isteri

(Tahan 2 Bulan kegunaan sehari sekali ) Harga asal RM47.90 sekotak

3 Kotak Kopi Susu Kambing Kurma (Lazzcafe) untuk suami. Harga asal RM39.90 sekotak

(Tahan 2 Bulan Kegunaan sehari sekali)

PERCUMA tambahan 50g EXTRA lagi Susu Lazz bernilai RM5.20

PERCUMA tambahan SHAKER PREMIUM Bernilai RM8.90

PERCUMA E-book panduan  Pengambilan Set Sejoli berdasarkan Perkongsian dari Pengguna yang dah berjaya hamil Bernilai RM70

Termasuk Penghantaran ke Semenanjung Bernilai RM20 sebab berat item 3KG.

FUH…! 

Jumlah Harga Semua di Atas = RM231 (jimat RM136.50)!

Pelaburan yang terbaik sebab bila dah berjaya mengandung nanti, anda boleh teruskan penggunaan sampai bersalin. Banyak kebaikan Susu Lazz ni untuk ibu hamil juga

untuk grab pilihan berbaloi ini, anda boleh klik pilihan kombo 3 set seperti di atas. 

 

PHOTOS
back to top ⤴